söndag 30 september 2012

Ny bilder med digital kamerna

 Lite mer men bättre bilder på mina kar och fiskar. Detta e 27L
 Här har vi Miss A som bor här själv med en ancistrus.

 26L Här bor Miss Blue själv. Lyckades inte få nån bra bild på henne hoppas på bättre bilder imorrn.
 Här e mitt 45L där går 10 kardinaltetror, 10 guldbarber och en kamphona.


 Min pastell kampishona :)
 Min kamphanne i 20L Mr. M
 20l
 Mr. M
 20L
 20L
 Akvariehörnan. Men håller på å bygger ut den lite mitt 27L står på ett annat ställe och mitt 43L står lite längre bort efter väggen.pH-teste

Oroande pH-tester igen. Hämtar 10st nya guldbarber som jag tänkte ha i 43L men nejdå när man kommer hit å gör ett nytt ph-test så visar det 3 å det ska vara på 6-10. Fattar inte vad det e för fel på 43L.

Haft i lite Aqua safe så får väl se om det blir bättre. Får väl ha guldisarna i 45L så länge bland neontetrorna och min kampishona. 

Nu har jag tagit med digital kameran också så får se om jag lyckas få lite bättre bilder denna gång då :) och bättre filmen.

lördag 29 september 2012

Lägger ej upp denna film men länkar den eftersom det tog 2 timmar att ladda upp den på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=WZfkFgyKZd4&feature=youtu.be


Detta är på mitt 150L och 54L i Malung :)

Mina andra kar i Malung

 Liten avstickare. Tänkte ni skulle få se lite bilder på mina andra två sällskapskar hemma i Malung :). Detta är mitt 54L. Här går mina 10-20 Mollysar både black och orangea 3st algätare, 13st kardinaltetror, massa bebis äppesnäckor, 3st siamensis samt 3st fläckiga pansamalar.

 Här e mitt 150L okej det blev lite mycket mat men dom käkar ganska så mycket mina matvrak till papegojciklider ;). Men jag har aldrig haft problem med att det ligger kvar mat i deras kar eller andra saker man kan få problem med. Det e tack vare att det damsugar botten så fint så :) Här i går även 4st Picktusmalar, 2 ancistrus, 8st praktboter, en öronål och 2-3 siamensis.

fredag 28 september 2012

Ph.test

Äntligen ser pH-testerna bra ut så släppte i Mr. M idag :) i hans nya hem 20L tanken. Han fick även artemia av mig första gången idag fryst å han älskade det. De andra honorna fick också å alla var som tokiga det var kul att se. Dom har varigt mycket skinkiga med flingfoder men detta verkar dom gilla.

 Mr. M´s Nya hem 20L han fick en grotta till idag :)


 Han har lite svårt för å va still så man kan få bra foton på han :'( men men man får väl hämta riktiga kameran te nästa vecka så får vi se om det blir nån bättre bild då.
Kh-värdet var idag på mellan 6-10 och det är bra innan var det på 3 å 3 är inte bra det var dels därför alla mina andra fiskar dog. (Kh-värdet se man på 3:dje nerifrån.)
Dax för vattenbyte nu då :) samt lite pH-tester och andra tester i dom två nystartade så jag vet om jag kan släppa i hannen eller inte idag så han slipper bo i yngelkaret.


Nya 20L och renovierin av 43L

 Älskar den nya svarta sanden :) i 20L :) mitt nyaste kar fick det idag ;)
 43:an
 20L jäklar vad nöjd jag blev så grymt snyggt det blev :) Love it.
 <3

 riktigt  fint.
 Såhär blev 43:an efter om renovering på grund av sjukdom.

Skaffade mig en till akvariebänk idag så detta 20L ska stå på den och ett av mina 54L ska nog sätta igång ett av 54L inom nån vecka å ha det som yngeklar för lek försök 2.

Idag gjordes även en ny Tysklandsbeställning :) så snart blir det frid å fröjd med alla doppvärmare samt artemian och fiskmaten. Men glömde beställa termometrar så lär nog beställa imorrn igen :'.

torsdag 27 september 2012

mitt 20 L :) ska fixas nu till Mr. M :)

mitt 20 L :) ska fixas nu till Mr. M :)

Avbryter

:'( Jag måste avbryta avelsförsök ett. Eftersom att min Mr. M (hanne) inte bygger någon skumbo han verkar däremot tro att han har gjort det. Han gör allt annat rätt han uppvaktar honan, har markerat var han tror hans skumbo e/ska vara. Jag har placerat ut en mugg som grund för boet och även hopvikta sugrör, mycket växter, stilla vatten och rätt temperatur så förstår inte varför han inte bygger :'( men men får väl försöka ha lite tålamod och testa igen om 2v så dom får vila upp sig. Mr. M ska få flytta in i mitt nya kar som jag fick hem idag på 20L :) så hoppas han kommer trivas där :) ska bara koka sanden så det inte händer som med de andra fiskarna som dog av förgiftning på grund av att jag var lat å ej kokade sanden så hoppas jag lär mig nu. Lägger upp bilder på hans nya hem om en stund.

onsdag 26 september 2012

 Då har jag å älsklingen :) renoverat och fixat lite fint i 45L å i 26L :) så nu e det mycket finare.
 Nytt Texas grus :) så fint det blir.

 Min älskling e grym på att inreda :)
 Resultatet :)

 26L

 45L

tisdag 25 september 2012

Film 4

Nu ser det lite ljusare ut. Hoppas han gör mer bubblor nu.

hoppas

 Nu kanske kanske hoppas hoppas ;) nu börjar det bli lite bubblor hoppas det blir mer bubblor :) hoppas det var det enkla felet som saknades.